maanantai 15. huhtikuuta 2013

Lauantai-illan yllätysohjelmaa sekä infoa ruokailusta yms

Huh, huijaa ja järkkäilyiden viime hetket ovat käsillä. Aikamoinen loppurutistus on ollut viime päivinä, kurssit ovat täyttyneet ja yksi uusi yllätysohjelmakin on tiedossa. Siitä tässä:Lisäksi infoa ruokailuista yms.

Rantapuistossa on Areenan vieressä kahvila, joka tarjoilee kahvia ja pientä purtavaa sekä keittolounaan. Illalla ravintola on auki ja siellä tarjoillaan ihan listan mukaan kaikkea listalta löytyvää.

Kovasti on toivottu myös rompetoria, aikataulu on tiukka, joten perinteiseen malliin sitä ei taideta ehtiä toteuttaa, mutta jonkinlainen vaihtopiste voidaan paikalle järjestää. Eli, kertokaahan, onko innokkuutta vaihtaa, lahjoittaa tai muuten vaikka myydä kirpparihenkeen itselle tarpeettomia askartelutarvikkeita, väsätään ilman muuta joku rompetori.

11 kommenttia:

 1. Hip hei! Ehdottomasti kiinnostaa joku rompetori tyylinen ja miksei pikku kirpparikin tai vaihtopiste. Jos vaan johonkin väliin mahtuu...

  VastaaPoista
 2. mäkin laitoin jo jotain papereita valmiiksi eli kiinnostaa joku VaihTori. :D

  VastaaPoista
 3. Pikku kirppari/ vaihtojuttu olis tosi kiva!

  VastaaPoista
 4. Joo, vaihtotoria! Molemmille päiville ois kiva saada :)

  VastaaPoista
 5. Onko tapahtumassa minkäänlaisia myyntipöytiä? Yksityisiä / kauppoja..? En ole aikaisemmin käynyt, joten mielenkiinnosta kysyn :)

  VastaaPoista
 6. Hienoa tuo yllätysohjelma lauantai-illaksi! Tarvitseeko ilmoittautua? Olen innokas osallistumaan. Pieni kirpparipöytä olisi kiva. Monella on ylimääräisiä leimoja, papereita ym. Voisiko sitä ajatella esim lauantaina määrättyyn klo aikaan vain tunti-kaksi esim.klo 18-19, niin ettei se haittaa muuta myyntiä.
  Ihanaa päästä hauskaan porukkaan ja oppimaan kaikenlaista uutta askartelussa!!
  Iloisiin näkemisiin, Riitta E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Riitta! Yllätysohjelmaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, senkun vaan tulla paikalle!

   Poista
 7. Hienoa, että kirpparikiinnostaa! Aikaisempina vuosina tapahtumassa on ollut vaihtori. Klo 19 jokainen on tuonut tavaraa vaihtopaikalle, saanut lapun, jossa on tuodun tavaran määrä. Ihmiset poistuvat hetkeksi kauemmaksi, tavarat on jaettu laatikoihin ja jokainen on saanut hakea lapussa olevan määrän "uusia" tarvikkeita tilalle. Ilman muuta jonkinlainen kirppis-pystyyn. Minun resurssit eivät siitä sitä hallitsemaan, mutta eiköhän me jotain keksitä. Joten ottakaa itsellenne turhaksi jäänytta tavaraa mukaan vaan!

  VastaaPoista
 8. Rahanvaihtoa eli kirppistä en kannata, mutta vaihtotori ihan ehdottomasti! Täytyy pakata jotain sinne käypästä mukaan.

  VastaaPoista