torstai 10. tammikuuta 2013

Kursseja perjantaille 19.4.2013

Jihuu ja ensimmäisiä ohjelmia eetteriin. Kuten joku on jo saattanut huomata, että IS13:n virallisten päivien, 20. - 21.4.  lisäksi on jossain vilahtanut päivä 19.4. joka on perjantai. Tuolle perjantai-illalle on tulossa upeita kursseja meidän omilta huippuskräppääjiltä Emmolta sekä Riikalta. Tässä infoa niistä. Eli kannattaa todellakin varata ja pyhittää koko viikonloppu skräppäykselle :)


Emmon kurssi pe 19.4.
klo 17 - 20


Kurssin kuvaus ja lisätiedot:
Tällä kolmetuntisella kurssilla tutustutaan voimauttavaan skräppäykseen ja tehdään sivu omasta itsestä erilaisia tekniikoita käyttäen.
Kurssin hinta on 30€, sisältäen tarvikepakkauksen. Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen minnis.enqvist@
luukku.com. Mukaan mahtuu 15 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautua voi 24.3. asti, jonka jälkeen lähetetään ennakkomaksut. Kurssi toteutuu 8 osallistujalla. 


 Riikan kurssi pe 19.4.
klo 20 - 22:


Kurssin kuvaus ja lisätiedot:
Tällä kaksituntisella kurssilla tehdään kolme mixed media taustaa. Riikka näyttää kolme suosikkitekniikkaansa oman sivupohjan luomiseen. Kerrostellaan, piirrellään ja luodaan uniikkeja pohjia skräppitöihin. Käytämme mm. gessoa, alkoholimusteita ja mistejä.
Kurssin hinta on 24€, sisältäen tarvikepakkauksen. Mukaan otettavat tarvikkeet ilmoitetaan myöhemmin. Tekniikat toteutetaan 12" pohjalle, mutta niitä voi toki käyttää kortteihinkin. Kurssi sopiikin kaikille paperiaskartelijoille. Kurssille voi ilmoittautua osoitteeseen rkovasin@gmail.com. Mukaan mahtuu 15 henkeä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautua voi 24.3. asti, jonka jälkeen lähetetään ennakkomaksut. Kurssi toteutuu 8 osallistujalla. 

1 kommentti: