tiistai 20. marraskuuta 2012

IS13 tulee, oletko valmis! Kommentoi ja osallistu arvontaan!

Intohimona Skräppäys siis tulee taasen ensi vuonna, JIHUU!! Tapahtuma järjestetään Kokoushotelli Rantapuistossa, Helsingissä. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 1.12.2012 klo 10. Ilmoittautuminen tapahtuu www.intohimonaskrappays.fi avautuvalla lomakkeella. Joten kannattaa olla linjoilla!

Olethan sinäkin mukana! Kerro, mitä haluat eniten tapahtumalta?
Mikä on tapahtuman parasta antia? Mitä et missään tapauksessa haluaisi?


Kommentoi tähän postaukseen 31.11.2012 klo 23 mennessä
ja olet mukana yhden (yhden päivän) pöytäpaikan arvonnassa.

Kommentilla olet mukana yhdella arvalla.
Toisen arvan saat, kun kerrot blogissasi tapahtumasta.

Hui, kun jännitys alkaakin taas nousemaan, minullakin :)

43 kommenttia:

 1. Minulle pöytä, sitten ainakin saisin itsestäni irti ja tulisin mukaan lystiin! Kahdella arvalla mukana on hän :)

  VastaaPoista
 2. Kahdella arvalla mukaan. Siis minä olen niin koukussa tähän tapahtumaan. Nautin jo tiedosta, että se on :D Itse odotan mielenkiinnolla work shoppeja - voisin ensi vuonna uskaltautua enempään kuin yhteen!!! Ei mu haittaisi vaikka jotain työnäytöksiäkin/vinkkien kerrontaa voisi vaikka olla... ei välttämättä montaa, mutta non-stoppina jossain pisteessä, niin että kaikki halukkaat ehtisi näkemään.... Yleisesti minulla ei ole kuin positiivista sanottavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Taru, että olet tykännyt olla mukana! Ohjematoiveet on laitettu korvan taakse :)

   Poista
 3. Yhdellä arvalla mukana! Jotta voisin päästä sunnuntaiksi paikalle :)

  VastaaPoista
 4. Yhdellä arvalla mukana. Aikaisemmin en ole päässyt mukaan ja olen kuunnelut kavereiden kehuja tapahtumasta, pakkohan se on päästä itsekin kokemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava jos tänä vuonna pääset mukaan! Arpaonnea!

   Poista
 5. Jes! Tapahtuma on Helsingissä, olen jo muutaman kuukauden surrut, etten pääse osallistumaan, mutta Helsinki on niin lähellä (150 km), että pääsen mukaan. Jyväskylän seutu oli hieno paikkana, mutta vuonna 2013 se ei olisi onnistunut. Aivan mahtavaa! Yhdellä arvalla mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun pääset mukaan! Onnea arvontaan!

   Poista
 6. work shoppeja odottelen - ja skräppäysseuraa, toisilta saa inspiraatiota!

  VastaaPoista
 7. Haluan päästä paikalle julkisilla kulkuvälineillä, tavata vanhoja ja uusia skräppääjiä, skräpätä tilavassa pöydässä, osallistua työpajoihin, joissa riittää kaikille tilaa, valoa ja tarvikkeita, syödä hyvin ja tehdä kiireettömästi ostoksia :) Mukana toistaiseksi yhdellä arvalla, kommentoin uudestaan jos bloggaan tapahtumasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivalta kuullostaa toiveesi ja melko varmasti kaikki toteutumassa :) Kiitos bloggauksesta jo etukäteen!

   Poista
 8. Odotan blogituttujen ja vielä tuntemattomienkin skräppääjien seuraa, paljon aikaa skräpätä ja toki myös joitain mielenkiintoisia (eikä niin kalliita) kursseja/workshoppeja. Sekä tietty paljon myyjiä, joiden valikoimiin pääsee tutustumaan ihan fyysisesti eikä vain netin välityksellä.
  Nyt vain yhdellä arvalla, ehkä vielä toisellakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivalta kuullostaa sinunkin toiveesi! Workshopien hintaan vaikuttaa moni asia, mutta ensi vuonna on tarkoitus saada mukaan myös kotimaisia taitajia. Onnea arvontaan!

   Poista
 9. Tapahtumasta kerrottu blogissa, joten toisella arvalla mukaan. Ekan arvan kerkesin jo kommentoimaan aiemmin.

  VastaaPoista
 10. Arvalla mukaan. Kevättä odotellessa. Viime kerralla oli niin mukavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea arvontaan! Kiva että olet viihtynyt tapahtumassa!

   Poista
 11. Toistaiseksi yhdellä arvalla mukana. Toivon myöskin julkisilla perille pääsemistä, monipuolisia ruokailuvaihtoehtoja ja tilaa. Nurkkaus, johon voisi lahjoittaa tarpeettomia välineitä ja tarvikkeittaan esimerkiksi päiväkodille olisi kiva, sillä paljon on kertynyt tavaraa, joka ei välttämättä muita askartelijoitakaan innosta, mutta varmasti auttaisi päiväkoteja yms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ovelle ei Rantapuistoon julkisilla pääse, mutta lähelle kuitenkin. Ruokailuun vaikuttaa Rantapuiston tarjoamat antimet, mutta tilaa on varmasti :) Hyvä idea tuo lahjoituspiste. Se järjestetään!

   Poista
 12. Yhdellä arvalla mukana ja vasta pikkusormen antaneena skräppääjänä toivon tietty workshoppeja, jotain sellaista runsasta tyyliä :)

  VastaaPoista
 13. Yhdellä arvalla mukana. Innolla jo odotan huhtikuuta. Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä tapahtuu perjantaina 19.4. kun siitäkin mainittiin ettei kannata unohtaa sitäkään päivää :) Ja näin melkeen pk-seudulla asuvana saa enemmän tuhlattua ostoksiin, kun ei yöpymiseen menee rahaa ;)

  VastaaPoista
 14. Olen ollut mukana kaksi kertaa aiemmin ja kivaa on ollut:) Ompelukoneen käyttö mahdollisuutta olen kaivannut eli sellainen olisi kiva. Yhdellä arvalla olen mukana.

  VastaaPoista
 15. ilman muuta haluaisin kursseja eri aihealueilta...
  ja minä en pistäisi pahakseni halvempia pöytäpaikkoja... =)
  kahdella arvalla mukaan, linkki blogini sivupalkissa.

  VastaaPoista
 16. Yhdellä arvalla tässä vaiheessa. Innolla mukana ja mielissäni tapahtuman ollessa tänä vuonna Helsingissä. Ostoksia, workshoppeja, hyvää seuraa ja herkullista ruokaa on toiveissa! :)

  VastaaPoista
 17. Yhdellä arvalla myös täältä mukaan. Odotan hyvää seuraa, ostoksia ja workshoppeja. Koska perjantain ohjelma paljastetaan? Tulen täältä kaukaa ja ajattelin varaille lentoliput kohtapuoliin, jotta saan halvat liput. Täältäpäin on tarjolla perjantaille aamu- ja iltalennot, joten olisi kiva tietää tuo perjantain ohjelma ennen kuin lentoja varailee.

  VastaaPoista
 18. Yhdellä arvalla nyt mukaan, ku oma bloggeri jumittaa... Mutta kovasti jo odotan tapahtumaa ja parasta antia siellä on tietysti muut, samanhenkiset, skräppääjät! Se, että saa skräpätä koko viikonlopun hyvässä seurassa, saa inspiraatiota ja uusia näkemyksiä tähän hommaan. Ostoksia ja workshoppeja unohtamatta! Jos tällä kerralla itsekin uskaltaisi osallistua. :D Ja paikka on jees, saa hyvän syyn mennä hotelliin. ;)

  VastaaPoista
 19. Kun viime vuosi jäi sairastelun takia välistä niin nyt ois pakko kyllä jo päästä. Kahdella arvalla mukaan arvontaan

  VastaaPoista
 20. Yhdellä mukana.
  Joku mainitsi lahjoituspöydästä, olisi kuitenkin hauskaa että tavarat olisi siinä askartelijoiden vaihdettavissa ja se mitä jää menisi jonnekin hyväntekeväisyyteen tmv.

  Toivoisin ulkomaisia kurssittajia ja inhimillisen hintaisia pöytävuokria.

  VastaaPoista
 21. Ilman muuta yritän pitää kalenterin tyhjänä, että pääsen taas mukaan. "Intohimolta" odotan mahdollisuutta askarrella, ostostella ja osallistua kursseille. Kursseilta toivon mahdollisimman kattavaa esittelyä, että tietää mihin on tulossa ja osaa valita juuri mieleiset. Jos kursseilla tarvitaan kuumailmapuhaltajia, toivoisin jatkojohtoja järjestäjän puolesta. Kelpaa sekä kotimaiset että ulkomaiset kurssittajat!

  Vaihtotapahtuma, kuten ennenkin, olisi kiva. Lisäksi voisi olla lahjoituspöytä, jos mahdollista molemmat järjestää.

  Ja lisää tunteja viikonloppuun : )

  VastaaPoista
 22. Täytyyhän tähän osallistua. Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 23. Toisella arvalla mukaan, jos nappi blogin sivupalkissa siihen riittää :)

  VastaaPoista
 24. Jippii! Huikeeta että voi taas alkaa odottaan ihanaa viikonloppua! Viime vuonna olin kaikilla Birgitin kursseilla- Ja Kyllä Kannatti! Todella mielettömiä ja ainutlaatusia juttuja! Osallistukaa ihmeessä kursseille. Eli yhdellä arvalla mukana vielä kun ehtii...=)

  VastaaPoista
 25. Melkein unohdin käydä tänne kommentoimassa, vaikka blogiinkin jo kirjoittelin aiheesta, eli kahdella arvalla mukana!
  Odotan kyllä kovasti tapahtumaa, viimeksi kurssit olivat kyllä parasta antia, samoin kuin yleinen hengaaminen ja askartelu hyvässä seurassa! Toivottavasti ensi kerralla olisi enemmän myyjiä vielä sunnuntaina paikalla, viimeksi kun olisi paremmin ehtinyt silloin vasta shoppailemaan.. :P

  VastaaPoista