tiistai 3. tammikuuta 2012

Vielä on paikkoja - There's still room

Tuli kyselyä, että mihin workshoppeihin vielä mahtuu, joten ajattelin laittaa viestiä tännekin. Kiitos muistutksesta!

Kaikilla kursseilla on vielä tilaa. Birgit Koopsenin maskauskurssilla tilaa on enää muutamalle ja muutkin Birgitin kurssit ovat varsin täynnä. Revlien workshopeista suosituin on "Hello goal!", mutta siinä, kuten muissakin workshopeissa on vielä tilaa.

Kannattaa myös muistaa, että ilmoittautuminen näihin workshoppeihin jatkuu ainoastaan ja vain tämän kuun loppuun, sen jälkeen kursseille ei voi enää ilmoittautua! Jos siis mielit mukaan, laitapa ilmottautumista osoitteeseen riikka(a)amalia.fi! Muistathan myös voimassa olevan kisan!

I got an email enquiring about the available seat in the workshops. Thank you for a reminder to do an update here in the blog, too!

There´s still room in every workshop. There's only a few seats left in Birgit Koopsen's masking workshop but some room in her other workshops. The most popular workshop by Revlie Schuit is "Hello goal!", but there's available seat in her every workshop.

You should also keep in mind that the enrolling for these workshops continues only for this month and ends at the end of January. After that it's not possible to enroll in these workshops! So don't hesitate, mail your enrolment today to riikka(a)amalia.fi! Remeber the raffle, too!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti