lauantai 7. tammikuuta 2012

Sinustako vuoden 2012 Skräppääjä?


Intohimona Skräppäyksessä huhtikuussa valitaan taas Vuoden Skräppääjä, nyt jo neljättä kertaa.

Tänäkin vuonna Vuoden Skräppääjä kisa on kaksivaiheinen, mutta tänä vuonna kisan finaalikin suoritetaan kotioloissa. Viikonlopun ohjelma täyttyy workshopeista, joten niiden ei haluta rajoittaa kisaan osallistumista.

Esikarstinta käynnistyy  maanantaina 9.1.2012 ja päättyy ystävänpäivänä 14.2.2012. Voit osallistua Vuoden skräppääjä –kisaan vapaavalintaisella, mutta ennenjulkaisemattomalla sivulla. Työn tulee olla yksi sivu, jonka koon voit valita itse (esim. mini, 6x6, 8x8, 12x12, letter).

Lähetä työsi yhteystiedoilla varustettuina 14.2. mennessä osoitteseen:
Askartelu Amalia
Asemakuja 3
02770 Espoo

Töitä voidaan kuvata, joten käytä sivussasi valokuvaa, jota saa käyttää netissä.

Esikarsinnan päätyttyä arvovaltainen raati valitsee töistä jatkoon 6 kisaajaa, jotka saavat jokainen postissa “haaste-paketin”, jolla jokainen toteuttaa ohjeen mukaisen työn. Eli tänä vuonna, edellisiin vuosiin poiketen, myös finaalityön saa tehdä kotioloissa.

Finalisteilla  on aikaa tehdä työnsä 1.3 – 31.3. Työt tulevat esille nettisivuille 6.4.2012, jossa niistä voi äänestää suosikkiaan noin kahden viikon ajan. Työt tulevat myös esille IS12-tapahtumaan, jossa yleisöllä on vielä mahdollisuus äänestää suosikkiaan lauantaille 21.4. klo 24 asti.

Vuoden Skräppääjä 2012 julkistetaan sunnuntaina klo 15.

Voittajalle luvassa taas upea palkinto, Canonin tulostin, valkoisena. Kaikki finalistit palkitaan.


Viime vuoden voittajan, Elinan, esikarsintatyö.

2 kommenttia:

  1. Mitenkä muuten saako noita karsintatoitä sitten takaisin tyyliin itse tapahtumassa tms? :)

    VastaaPoista
  2. Hei utelias! Tottakai työt saa takaisin! Ne voi joko noutaa tapahtumassa tai saada postitse takaisin, jos mukana on tarpeelliset postimerkit ja yhteystiedot. :)

    VastaaPoista