keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Kurssit suomennettuna

Tuli pyyntö saada kurssien sisällöt suomennettuna, joten tässä vapaat käännökset.


Home is wherever with you - Koti on aina mukanasi 37 €
Kurssilla opitaan, mitä kaikkea alkoholimusteilla ja foliolla voikaan tehdä. Kurssilla tehdään minialbumi, joka näyttää aivan metallilta, ja täytetään se Priman herkuilla.

Blossoms of color - Värikkäät kukat 37 €
Jos rakastat värejä ja tekniikoita, tämä on sinun kurssisi! Prima Marketin valikoimista löytyy myös hyvä valikoima valkoisia kukkia, joita voi itse värjätä. Hankalaako? Ei lainkaan! Tällä kurssilla opit, miten voit värjätä kukkasi sopimaan täydellisesti työhösi. Kurssilla käytetään myös kahta erilaista maskitekniikkaa.

For the love of masking - Rakkaudesta maskeihin 37 €
Tällä kurssilla luodaan "Art Journal" -tyylinen minialbumi, jonka jokaiselle sivulle käytetään erilaista maskitekniikkaa. Nosta maskisi uudelle tasolle! Opi käyttämään niitä erilaisten maalien ja musteiden kanssa ja hämmästy tavoista, joilla maskeja voi käyttää. Birgitin paikalle tuomat Tattered Angels musteet ja tuotteet mahdollistavat sen, että saat minialbumisi juuri lempiväreissäsi.

Rev it up 48€
Pidätkö kankaan ja huovan käytöstä muiden töissä, muttet osaa yhdistää niitä omiin töihisi? Tässä on tilaisuutesi! Kurssilla yhdistetään kaunista kangasta, ihanaa huopaa ja mahtavia skräppäystuotteita uniikiksi kokonaisuudeksi. Ompelukonetta ei tarvita! Revlie näyttää kurssilla, miten sivussa käytetään kangasta, leikitellään huovalla ja tehdään käsintehtyjä koristeita kangasta ja huopaa käyttäen.

Today - Tänään 37 €
Jos voisit katsoa vuoden päästä tähän päivään, mitä muistaisit? Hetken tallettaminen on Revlielle tärkeää. Kurssilla luodaan hauska pyöreä minialbumi käyttäen American Craftsin kokoelmaa "Chap". Revlie näyttää kurssilla, miten yhden kokonaisen päivän tarinoinnin saa liitettyä minialbumiin. Kurssilla luodaan myös omia koristeita.

Hello goal! - Hei tavoitteeni! 28 €
Käsintehtyjen ompeleiden lisääminen valmiiseen sivuun on yksi tapa saada sivuun viimeistelty ulkonäkö. Miten yhdistää paperi, ompeleet, koristeet ja valokuvat niin, että lopputulos on raikkaan näköinen? Entä miten käyttää montaa eri kuviopaperia ilman, että lopputulos näyttää liian sekavalta? Vastaus näihin löytyy tältä kurssilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti